Navigatie

Over ons

In 1996 begint Fien bij de Munnekeweij op de schippersvaartweg in Noordwijkerhout de kapsalon. Alle bewoners werden door Fien geholpen in de in het begin kleine kapsalon. We hadden 2 stoelen in een ruimte van 10 m2.

Toen ging de Munnekeweij verhuizen, en natuurlijk verhuisde de kapsalon mee maar gelukkig nog wel in Noordwijkerhout! In het nieuwe gebouw zou de ruimte een stuk groter worden waardoor we de mogelijkheid kregen om ook mensen van buiten te helpen. Dat was natuurlijk erg leuk, het werd nu een echte salon!

Martine had een aantal jaar bij NIK gewerkt, en na een heleboel ervaring op gedaan te hebben wilde ze de uitdaging wel aangaan om wat leuks te maken van New-4All. In mei 2006 is Martine samen met Fien begonnen in de nieuwe kapsalon New-4All.

Het is 2011 en Fien stopt met werken en gaat van haar welverdiende pensioen genieten. Martine gaat verder met versterking van Conny, die inmiddels langzamerhand het werk van Fien had over genomen.

En dan in 2012 komt Paula erbij, een erg spannende tijd want nu konden er weer meer klanten geholpen worden. Paula heeft jaren in Leiden gewerkt bij zizzorz, een grote salon in de breestraat, waar dan ook veel studenten komen. Een groot verschil met Noordwijkerhout natuurlijk.

Zelfs de grotere ruimte aan de Via Antiqua bleek met de komst van Paula aan de kleine kant, gelukkig kregen we in januari 2013 de mogelijkheid om te ruilen met de ruimte van het winkeltje. In één keer twee keer zoveel ruimte die we konden inrichten zoals wij zelf voor ogen hadden. Een mooie wasunit, handige opbergruimte voor de verf, vloeistoffen etc, een keukenblok voor de koffieapparaat, kopjes, koekjes en snoepjes ;) En natuurlijk veel meer werkruimte. De huidige New-4All kapsalon is een feit!

New-4all is een gezellige knusse en mooie kapsalon. Wij werken hier met veel plezier en enthousiasme en hopen u graag te mogen ontvangen.

Hartelijke groetjes,

Paula en Martine

Martine en Paula

Martine en Paula

Martine en Paula